Swepac

Swepac

Swepac is een Zweeds bedrijf met een sterke focus op innovatie op het gebied van bodem- en asfaltverdichting en betonbehandeling. Alle productie vindt plaats in onze eigen productiefaciliteit in Ljungby, Zweden.

Visie:

We zullen altijd opereren in een innovatief vestigingsklimaat waar we in samenspraak met klanten en eindgebruikers hoogwaardige machines ontwikkelen, produceren en op de markt brengen. Door persoonlijke service en een efficiënte aftermarket bouwen we een langdurige en betrouwbare relatie op met onze klanten.

Proactieve productontwikkeling

Wij ontwerpen en ontwikkelen machines voor veeleisend en professioneel gebruik – in nauw overleg met onze klanten. Swepac heeft meer dan 25 jaar ervaring in ontwikkeling van mechanica, duurzaamheid, digitalisering, ergonomie, werkomgeving en milieu-impact.

Het bedrijf is aanwezig in ongeveer dertig markten in Europa en het Midden-Oosten. Swepac is gecertificeerd volgens ISO 9001 en 14001.

We doen wat we beloven

De basis van ons bedrijf is het altijd leveren van hoogwaardige, persoonlijke service en een efficiënte aftermarket – inclusief snelle levering van reserveonderdelen.
Met toonaangevende machines en efficiënte logistiek helpen we onze klanten in de verhuurmarkt om de uptime van de apparatuur te verhogen en efficiënter te worden.

In de praktijk betekent dit minder servicetijd, snelle leveringen en vereenvoudigde afhandeling. Met zorgvuldige kwaliteitsborging op alle niveaus zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten.

Duurzaamheid voor milieu en werkomgeving

Zo streven we naar een betere werkomgeving en minder milieu-impact, bijvoorbeeld in samenwerking met het Swedish National Research Institute en innovatiepartner RISE. We hebben al batterij-aangedreven trilplatengeïntroduceerd op basis van een uniek Swepac-patent.

Naast elektrificatie gaat ons werk op de lange termijn over geluids- en emissieniveaus om te voldoen aan strengere nationale eisen en voorschriften in de bouwsector. Een ander belangrijk gebied is de verbeterde ergonomie door het verminderen van hand-armtrillingen.

× Stuur een bericht! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday