Ammann – trilstampers ATR 68 C

Ammann Classic stampers richten zich op – en blinken uit in – de basisbehoeften van elke aannemer. Ze passen uitstekend bij huurwoningen en aannemers die niet vaak een stamper nodig hebben.

Net als alle Ammann-stampers bieden de ATR 60 C en ATR 68 C een toonaangevende verdichtingscapaciteit en voorwaartse beweging. Het handvat, de hoogte, goede schoenen en een laag zwaartepunt dat controle mogelijk maakt, maken de stampers gemakkelijk te bedienen, ongeacht het ervaringsniveau. De stampers zijn voorzien van het trillingsgeïsoleerde handgreepconcept dat hand-armtrillingen beperkt om de machinist te beschermen.
Dit is een belangrijke functie om de machinist comfortabeler te laten werken en om gezondheidsproblemen op de lange termijn te voorkomen. Indien nodig kan de hoogte van de handgreep worden aangepast aan de grootte van de bestuurder.

De ATR 60 C biedt een werkgewicht van 61 kg. De ATR 68 C levert met 86 kg meer gewicht. Beide machines blinken uit door hun ongeëvenaarde balans.

De Classic stampers zijn uitgerust met een Honda GX 100 benzinemotor, die hoog aangeschreven staat om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur.

Specificaties

Machine gewicht 68 kg
voet breedte: 280 mm
Centrifugale kracht 13 kN

Productbrochure

× Stuur een bericht! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday