Ammann – trilplaten APF 20-50

De APF 20/50 levert het meeste vermogen in de APF-reeks. Hij heeft een werkbreedte van 500 mm en een middelpuntvliedende kracht van 18 kN. De technologisch geavanceerde bekrachtigingseenheid van de plaat is onderhoudsvrij. Het bekrachtigingssysteem biedt ook een aanzienlijk voortbewegend vermogen om de productiviteit te verhogen in uitdagende materialen en op steile hellingen.

Ammann-platen zijn toonaangevend in de industrie op het gebied van de laagste hand-armtrillingen (HAV). De niveaus zijn zo minimaal dat de machines nog jarenlang aan de strengste regelgeving zullen voldoen.

De machine is ook veelzijdig door het gebruik van belangrijke opties. Een optionele Vulcolan-mat, die zonder enig gereedschap kan worden geïnstalleerd, zorgt voor een snelle aanpassing bij het werken met straatstenen en een beregeningssysteem maakt werken op asfalt mogelijk.

De plaat is verkrijgbaar met een diesel (Hatz) of benzinemotor (Honda, Vanguard of Rato).

De Vanguard-motor wordt geleverd met een standaard beperkte commerciële garantie van 3 jaar. Krijg een extra jaar door je hier te registreren.

Specificaties

Brandstof Benzine | Diesel
Machine gewicht 88 | 88 | 88 | 106 kg
Maximaal trillingsfrequentie: 90 Hz
Maximaal centrifugale kracht 20 kN

Productbrochure

× Stuur een bericht! Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday